2011. márc. 10.

Mirának készültek

Mira szülinapi babája. Most először varrrtam a testet mikrokordból, és nem bántam meg, jól és szépen lehet vele dolgozni. Egy ördögsapit kötöttem végül neki, bár nagy volt a kísértés, hogy nagy hajasbabát csináljak, csodás mohergyapjúból, de valahogy ez a baba nem azt akarta, még fonott copfot sem kért. És nem viccelek, mikor azt mondom, hogy a babák egy ponton átveszik az irányítást, és nem egyeznek bele akármilyen ruhába, hajba, szemszínbe.... Gondolom valahol ott klenek életre:))
Mira örült neki, odáig van a babákért, (mázli, mert nem ez lesz az utolsó babája:)))


Mira ruhája. majd igyekszem rajta is lekapni.

Ez újszülöttsapija volt (ördögsapka), icipici, és persze ha 2x volt rajta, de nem volt szívem legombolyítani, horgolt cipő is van hozzá, csak most nem találtam.


Ördögsapi leírás:





A kis piros cipőből azért van csak egy, mert Mirus elhagyta élete első bálján, egy esküvői vacsorán, hat hónaposan. Én nagyon szerettem ezeket a horgolt cipőket, mert jól melegítette a lábát.
Ez a kakukktojás, mert nagyon régi és Benyusnak csináltam, most Mira fogja hordani. Csodás Manos del uruguay fonal, 7o% gyapjú, 3o% selyem. Csodás, és pöszborotvának hála, olyan, mintha tegnap kötötttem volna.



És végül a mostani évszakpolcunk:)) Még tervezem bővíteni, virágtündérekkel, földbabákkal...

Saját bloglista